NL ENG

Siemens standstellers


SIPART PS2 is momenteel de meest gebruikte klepstandsteller voor lineaire en zwenkaandrijvingen in een breed scala van de procesindustrie. Dit is niet zonder reden. Het beproefde all-round ontwerp heeft een bijzonder flexibel slagbereik, intelligent diagnostiek, en communiceert Ofwel via HART, Profibus PA of Foundation Fieldbus. Wat is er zo been bewezen of op zekerheid is de juiste keuze.

Passend in een Makrolon, aluminium of roestvrij stalen behuizing, de SIPART PS2 klepstandstellers zijn geschikt voor alle toepassingen.

Ontworpen als standaard met IP66 en NEMA 4x mate van bescherming, Ze zijn bestand tegen zelfs de meest vijandige omgevingen. SIPART PS2 is also available met een explosieveilige behuizing met EExd IIC T4-T6 vorm van bescherming.

SIPART PS2 exposeert hij communicatief elkaar in dialoog met bovenliggende systemen. Het kan worden geïntegreerd in de communicatie-landschap via Profibus PA, Foundation Fieldbus of HART-protocol. Met HART en PROFIBUS, Het is also mogelijk toe te passen SIMATIC PDM om duidelijk weer te geven en document opgeslagen trends, histogrammen, evenals de inbedrijfstelling en operationele gegevens. Als u wilt uw elektromagnetische klep te testen of de functie te vervangen door een manipulator, SIPART PS2 Voorkomt afsluiters van het sluiten of monttors open / dicht kleppen als een "intelligente" magneetventiel.

Door middel van een regelmatige gedeeltelijke slag proef SIPART PS2 zorgt ervoor dat ESD kleppen (noodstop) en andere open/close geautomatiseerde kleppen Blijf beweegbaar in het geval van een noodsituatie. De bijgevoegde magneetventiel kan handig worden getest.

SIPART PS2 is uitgerust met uitgebreide diagnostische functies als standaard. Met het oog op de voorzienigheid geavanceerde waarschuwing van dure fouten tijdens het bedrijf, onze manipulatoren continu controleren van de aandrijving en afsluiter.

Detail:


Soort bouw Type van de bouw
Setpoint signaal 0/4 tot 20 mA met / zonder HART 7 signaal of Profibus PA / Foundation Fieldbus protocol
Bereik van een beroerte 3-130 mm (grotere slagen op aanvraag)
Draaiingshoek range 30° tot 100°
Omgevingstemperatuur - 30°C tot +80°C (andere temperatuurbereiken op aanvraag)
Benodigde luchtkwaliteit klasse 2 ISO 8573-1
Max. luchtverbruik in de gecontroleerde staat < 0.036 M3N/h

Voordelen


  • - Standaard met IP66 en NEMA 4x bescherming, optioneel met Makrolon , aluminium of roestvrij stalen behuizing , of vuurbestendige aluminium versie
  • - Intelligent diagnostische functies
  • - Compact booster optie
  • - Fail-safe functies
  • - Beschikbaar tot -40°C tot +80°C omgevingstemperatuur
  • - Uitgebreide certificaten en goedkeuringen , ATEX , IEC , FM, CSA , NEPSI , INMETRO , EAC , KC , GL , LR , DNV , ABS en BV